2021

Open Bistrița Aurie - interviu cu dl Ioan Bedrulea

Bistrita_aurie_12092021_31

Clubul Bucovina Fly Fishing a organizat în perioada 11-12 septembrie Openul Bistrița Aurie, a cincea etapă din campionatul intern ce a contat și ca Finala campionatului AGVPSR. Este unul dintre cele mai așteptate concursuri care a reunit 24 de muscari ce au pescuit pe porțiunea de râu dintre podurile Rotunda și Botoș. Despre cele șase manșe și cine a îmbrăcat tricoul de Campion Național 2021 am discutat cu dl. Ioan Bedrulea, inițiatorul și organizatorul acestui open.


Citește mai mult…

Open Bărbat - interviu cu dl Răzvan Cimponer

barbat29082021_0900

Cea de-a șasea ediție a Open Bărbat, etapă din campionatul AGVPSR de pescuit la muscă artificială, s-a desfășurat în zilele de 28 și 29 august și s-a bucurat de prezența a 12 muscari ce au concurat pe secțiunea de râu situată în amonte de barajul de la Hobița. Despre acest open și decizia celor din Huniazii Fly Fishing Club Sportiv de a nu mai organiza, cel puțin în anii viitori, competiții în județul Hunedoara am discutat cu dl. Răzvan Cimponer, membru al clubului organizator și concurent.


Citește mai mult…

Open Rebra - interviu cu dl Piroska Antal

rebra25072021_09 copy

Râul Rebra, una dintre cele mai frumoase ape din Munții Rodnei, a găzduit în zilele de 24 și 25 iulie a treia etapă a campionatului intern, competiție la care au participat 28 de concurenți. Despre ediția din acest an a openului am vorbit cu domnul Piroska Antal, concurent și organizator, căruia îi mulțumim pentru amabilitate și informațiile oferite.


Citește mai mult…

Open Păstrăvul de Aur - interviu cu dl Alin Hirișcău

pastrav_au_2021_08w9

A doua etapă din campionatul de pescuit la muscă s-a desfășurat în zilele de 12-13 iunie pe Someșul Cald, concurs pe echipe care s-a bucurat de prezența a nu mai puțin de 57 de muscari ce au format 19 echipe. Despre această ediție a Păstrăvului de Aur am discutat cu organizatorul evenimentului, dl Alin Hirișcău.


Citește mai mult…

Open Beliș - interviu cu dl Mihai Vasilescu

open_belis_2021_900

28 de concurenți s-au reunit pe 8 mai la Beliș în prima etapă ce marchează debutul sezonului competițional intern. Despre cele 6 manșe desfășurate pe lacul din păstrăvăria La Găvrila, despre atmosfera de la concurs și proiectele Aqua Transilvae am discutat cu domnul Mihai Vasilescu, organizatorul acestui eveniment.


Citește mai mult…

Fly Fishing Expo 2021 - interviu cu dl Darius Scoică

ffcs29042021_15900

În zilele de 24 și 25 aprilie s-a desfășurat la Poiana Neamțului, Valea Avrigului, prima ediție a Fly Fishing Expo 2021, eveniment în cadrul căruia au avut loc prezentări de echipamente de pescuit, ateliere de legat muște, demonstrații de casting, discuții despre bunele practici în repopularea apelor și acțiuni de promovare a turismului tematic. Despre cum au decurs cele două zile ale acestei prime ediții am discutat cu domnul Scoică Darius Aurel, președintele Asociației Fly Fishing Club Sibiu, căruia îi mulțumim pentru interviul acordat.


Citește mai mult…

Cadendar Campionatul Privat al AGVPSR 2021 de pescuit la muscă

Bateman_900

Săptămâna trecută s-au aprobat în cadrul Comisiei de competiții a Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România calendarul competițional intern din 2021 și regulamentul privind organizarea concursurilor de pescuit la muscă. Primul concurs va avea loc în perioada 23-25 aprilie pe râul Avrig, iar ultima etapă se va desfășura la Câmpul Cetății, în zilele de 6 și 7 noiembrie. În ceea ce privește competițiile internaționale, România va fi prezentă la Campionatul European din Norvegia, la Campionatul Mondial din Finlanda, precum și la Campionatul Mondial al Seniorilor din Cehia.Citește mai mult…

Programul competițional 2021 - interviu cu dl. Ioan Bedrulea

afam2021222_900

Adunarea muscarilor din acest an a fost una virtuală, Fly Fishing Bucovina fiind cel care a coordonat și a strâns propunerile venite din partea celorlalte cluburi. S-au elaborat astfel programul competițional intern și regulamentul privind organizarea concursurilor din 2021, urmând ca acestea să fie înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Am vorbit cu dl. Ioan Bedrulea, cel care a organizat reuniunea virtuală a muscarilor și a redactat documentele menționate.


Citește mai mult…