Someșul Cald

Open Păstrăvul de Aur - interviu cu dl. Darius Buciu

pastravau2019_buciu_4

În zilele de 22 și 23 iunie s-a desfășurat tradiționalul concurs de pescuit la muscă artificială Păstrăvul de Aur, responsabili pentru organizarea acestei ediții fiind Best Friends Fishing Club, reprezentat de dl. Alin Hirișcău, și Aqua Transilvae Club, reprezentat de dl. Darius Buciu. Competiția s-a bucurat de o participare numeroasă, 39 de concurenți care au format 13 echipe, pista de concurs pe care s-au desfășurat cele 3 manșe fiind situată între Doda Pilii și Ic Ponor. Despre apă și cum s-a prins, despre atmosfera de la open și câștigători am discutat cu dl. Darius Buciu, care a participat pentru prima dată la un concurs și în calitate de organizator.

Citește mai mult…

Open Păstrăvul de Aur - interviu cu dl. Alin Hirișcău

pastravau2018_35

A XXIII-a ediție a Păstrăvului de Aur s-a desfășurat în zilele de 26 și 27 mai pe Someșul Cald, la concurs participând 26 de muscari, numărul maxim de competitori ce se pot înscrie la acest open. În ciuda furtunii și a creșterii debitului care au afectat desfășurarea câtorva manșe, râul și-a reconfirmat bonitatea, dimensiunea celei mai mari capturi, un păstrăv de 39,2 cm, vorbind de la sine. Dl. Alin Hirișcău, organizator și concurent, ne-a oferit cu amabilitate detalii de la tradiționalul concurs Păstrăvul de Aur.

Citește mai mult…

Open Păstrăvul de Aur - interviu cu dl. Alin Hirișcău

pastravaur2017_21

A XXII-a ediție a Păstrăvului de Aur a avut loc în perioada 27-28 mai, reunind pe malurile Someșului Cald 30 de competitori. Despre cele două zile de concurs am vorbit cu dl. Alin Hirișcău, care ne-a oferit cu amabilitate detalii de la acest eveniment.

Citește mai mult…

Open Păstrăvul de Aur - interviu cu dl. Alin Hirișcău

pastravau2016_1

Tradiționalul concurs Păstrăvul de Aur, reprezentând și cea de-a treia etapă din Campionatul Național, s-a desfășurat în perioada 6-8 mai pe Someșul Cald. Fiind prima competiție programată după deschiderea sezonului de muscărit, aceasta s-a bucurat de participarea unui număr foarte mare de pescari, ocupându-se toate cele 32 de locuri disponibile. Sâmbătă și duminică au avut loc cele 6 manșe programate, standurile fiind amplasate de la Doda Pilii până la confluența cu pârâul Alunul. Îi mulțumim domnului Alin Hirișcău, concurent și organizator al acestei ediții a Păstrăvului de Aur, pentru detaliile oferite cu multă amabilitate.

Citește mai mult…

Păstrăvul de Aur - interviu cu dl. Dan Săcui

pastravauds_20151

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat la Ic Ponor - Doda Pilii open-ul Păstrăvul de Aur, competiție tradițională din cadrul Campionatului Național de Pescuit la Muscă Artificială al AGVPSR, organizată de Aqua Transilvae Club. În cele 4 manșe desfășurate pe Someșul Cald și Lacul Beliș au concurat 18 pescari ce s-au bucurat de vremea frumoasă, apa bună și petrecerea unui week-end dedicat muscăritului. Despre toate acestea a avut amabilitatea să ne vorbească dl. Dan Săcui, organizator și participant la acest open.

Citește mai mult…

Păstrăvul de Aur - interviu cu dl. Marius Neamț

pastravau2014_1

În perioada 6 - 8 iunie s-a desfășurat Păstrăvul de Aur, open ce marchează deschiderea campionatului AGVPSR de pescuit la muscă artificială. La evenimentul organizat de Aqua Transilvae Club, reprezentat de dl. Dan Săcui, au participat 18 pescari ce au concurat în 7 manșe ținute pe Someșul Cald și pe lacul Beliș. Despre această competiție, debutul campionatului și așteptările din acest an, am vorbit cu dl. Marius Neamț, Președintele Federației Române de Pescuit la Muscă Artificială.

Citește mai mult…

Păstrăvul de Aur - interviu dl. Marius Neamț

pastrevau2013_1

În perioada 7-9 iunie s-a desfășurat la Ic Ponor - Doda Pilii concursul de pescuit la muscă artificială „Păstrăvul de Aur”. Open-ul, la care au participat 26 de concurenți, a fost organizat de Aqua Transilvae Club, reprezentat de dl Mihai Vasilescu, și AGVPSR. Aceasta a fost cea de-a treia competiție din cadrul Campionatului Național și a cuprins 4 manșe pe Someșul Cald și o manșă pe Lacul Beliș. Domnul Marius Neamț, Președintele Federației Române de Pescuit la Muscă Artificială și participant la concurs, ne-a acordat cu amabilitate următorul interviu.

Citește mai mult…