Campionat Național

Open Beliș - interviu cu dl Vlad Afrasiabi

belis30042022_23900

Prima etapă din sezonul competițional intern s-a desfășurat pe 30 aprilie în incinta păstrăvăriei La Găvrilă. Despre cele șase manșe ce au reunit 25 de concurenți, despre cum s-a prins, atmosfera de la concurs și câștigători am vorbit cu dl Vlad Afrasiabi, concurent și organizator al Open Beliș 2022.


Citește mai mult…

Calendar competițional - 2022

agvpsr20200208900

Săptămâna trecută s-au aprobat în cadrul Comisiei de Competiții a Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România calendarul competițional intern din 2022 și regulamentul privind organizarea concursurilor de pescuit la muscă.


Citește mai mult…

Open Câmpul Cetății - interviu cu dl. Raul Tătar

campulcetatii2021_900

În zilele de 7 și 8 noiembrie s-a desfășurat pe lacul de la Câmpul Cetății ultimul concurs din campionatul intern de pescuit cu muscă artificială. Despre cum s-a prins, câștigători, clasamentul final și planurile Fly Fishing Dedicated am discutat cu dl. Raul Tătar, organizator al acestui open.


Citește mai mult…

Open Mureș - interviu cu dl Daniel Suciavă

mures26092021_900

În zilele de 25 și 26 septembrie s-a desfășurat Open Mureș, concurs pe echipe din campionatul intern al AGVPSR la care au participat 24 de pescari, respectiv 8 echipe. Domnul Daniel Suciavă, organizator și participant la open, ne-a oferit detalii despre cele 3 manșe ținute pe râurile Mureș și Răstolița, dar și despre planurile Clubului Fly Reghin.


Citește mai mult…

Open Bistrița Aurie - interviu cu dl Ioan Bedrulea

Bistrita_aurie_12092021_31

Clubul Bucovina Fly Fishing a organizat în perioada 11-12 septembrie Openul Bistrița Aurie, a cincea etapă din campionatul intern ce a contat și ca Finala campionatului AGVPSR. Este unul dintre cele mai așteptate concursuri care a reunit 24 de muscari ce au pescuit pe porțiunea de râu dintre podurile Rotunda și Botoș. Despre cele șase manșe și cine a îmbrăcat tricoul de Campion Național 2021 am discutat cu dl. Ioan Bedrulea, inițiatorul și organizatorul acestui open.


Citește mai mult…

Open Bărbat - interviu cu dl Răzvan Cimponer

barbat29082021_0900

Cea de-a șasea ediție a Open Bărbat, etapă din campionatul AGVPSR de pescuit la muscă artificială, s-a desfășurat în zilele de 28 și 29 august și s-a bucurat de prezența a 12 muscari ce au concurat pe secțiunea de râu situată în amonte de barajul de la Hobița. Despre acest open și decizia celor din Huniazii Fly Fishing Club Sportiv de a nu mai organiza, cel puțin în anii viitori, competiții în județul Hunedoara am discutat cu dl. Răzvan Cimponer, membru al clubului organizator și concurent.


Citește mai mult…

Open Rebra - interviu cu dl Piroska Antal

rebra25072021_09 copy

Râul Rebra, una dintre cele mai frumoase ape din Munții Rodnei, a găzduit în zilele de 24 și 25 iulie a treia etapă a campionatului intern, competiție la care au participat 28 de concurenți. Despre ediția din acest an a openului am vorbit cu domnul Piroska Antal, concurent și organizator, căruia îi mulțumim pentru amabilitate și informațiile oferite.


Citește mai mult…

Open Păstrăvul de Aur - interviu cu dl Alin Hirișcău

pastrav_au_2021_08w9

A doua etapă din campionatul de pescuit la muscă s-a desfășurat în zilele de 12-13 iunie pe Someșul Cald, concurs pe echipe care s-a bucurat de prezența a nu mai puțin de 57 de muscari ce au format 19 echipe. Despre această ediție a Păstrăvului de Aur am discutat cu organizatorul evenimentului, dl Alin Hirișcău.


Citește mai mult…

Open Beliș - interviu cu dl Mihai Vasilescu

open_belis_2021_900

28 de concurenți s-au reunit pe 8 mai la Beliș în prima etapă ce marchează debutul sezonului competițional intern. Despre cele 6 manșe desfășurate pe lacul din păstrăvăria La Găvrila, despre atmosfera de la concurs și proiectele Aqua Transilvae am discutat cu domnul Mihai Vasilescu, organizatorul acestui eveniment.


Citește mai mult…

Cadendar Campionatul Privat al AGVPSR 2021 de pescuit la muscă

Bateman_900

Săptămâna trecută s-au aprobat în cadrul Comisiei de competiții a Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România calendarul competițional intern din 2021 și regulamentul privind organizarea concursurilor de pescuit la muscă. Primul concurs va avea loc în perioada 23-25 aprilie pe râul Avrig, iar ultima etapă se va desfășura la Câmpul Cetății, în zilele de 6 și 7 noiembrie. În ceea ce privește competițiile internaționale, România va fi prezentă la Campionatul European din Norvegia, la Campionatul Mondial din Finlanda, precum și la Campionatul Mondial al Seniorilor din Cehia.



Citește mai mult…

Programul competițional 2021 - interviu cu dl. Ioan Bedrulea

afam2021222_900

Adunarea muscarilor din acest an a fost una virtuală, Fly Fishing Bucovina fiind cel care a coordonat și a strâns propunerile venite din partea celorlalte cluburi. S-au elaborat astfel programul competițional intern și regulamentul privind organizarea concursurilor din 2021, urmând ca acestea să fie înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Am vorbit cu dl. Ioan Bedrulea, cel care a organizat reuniunea virtuală a muscarilor și a redactat documentele menționate.


Citește mai mult…

Anularea campionatului de pescuit la muscă 2020

anulare2020900

Subcomisia de Pescuit cu Muscă Artificială
DECIDE

Art. 1. Se anulează toate activitățile prevăzute în Campionatul Privat al AGSVPR de Pescuit la Muscă - intern 2020, de la data prezentei până la revocare.
Art. 2. Activitățile de la art.1 ce se anulează nu vor fi reprogramate în anul curent.
Art. 3. Se anulează toate activitățile din Calendarul FIPS-Mouche - extern 2020.
Art. 4. Dreptul de participare la activități din Calendarul FIPS-Mouche se păstrează pentru 2021.


Citește mai mult…

Adunarea festivă anuală a muscarilor, Cluj 2019 - interviu cu dl. Răzvan Cimponer

afaamc2019_02

Sâmbătă, 26 ianuarie 2019, s-a desfășurat la Cluj Adunarea festivă anuală a muscarilor, întâlnire în cadrul căreia s-au decernat premiile pentru Muscarul anului și s-au discutat detaliile programului competițional intern și propunerile de modificare a regulamentului, acestea urmând să fie înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Evenimentul din acest an a fost organizat de către Huniazii Fly Fishing Club, dl. Răzvan Cimponer oferindu-ne cu amabilitate detalii de la această reuniune.
Citește mai mult…

Programul competițional intern - 2018

agvpsr2018comp_1

Vineri, 2 martie, a avut loc la sediul Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România ședința Comisiei de Competiții în cadrul căreia s-au aprobat Calendarul competițional intern pe 2018 și Instrucțiunile privind organizarea concursurilor de pescuit sportiv la muscă.

Citește mai mult…

Adunarea festivă a muscarilor, Cluj 2018 - interviu cu dl. Marius Neamț

afamc2018_07

Pe 27 ianuarie s-a desfășurat la Cluj Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului și s-au discutat detaliile programului competițional intern și propunerile de modificare a regulamentului ce vor fi înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Domnul Marius Neamț ne-a vorbit despre această întâlnire și subiectele abordate.

Citește mai mult…

Open San - interviu cu dl. Raul Tătar

san2017_14

Ultima etapă din Campionatul Național de Pescuit cu Muscă Artificială din 2017 s-a desfășurat în data de 28 octombrie pe râul San din Polonia. În cele trei manșe de sâmbătă au concurat 10 pescari, care au reușit să prindă aproape 450 de exemplare, unele de dimensiuni apreciabile. Despre această mini-excursie competițională am discutat cu dl. Raul Tătar, participant și organizator al openului.

Citește mai mult…

Program competițional intern - 2017

agvps2017_04

În data de 3 martie a avut loc la sediul Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România ședința Comisiei de Competiții în cadrul căreia s-au aprobat Calendarul competițional intern pe 2017 și Instrucțiunile privind organizarea concursurilor de pescuit sportiv la muscă.
Citește mai mult…

Adunarea fesitvă a muscarilor - Câmpul Cetății 2017

adunare2017_10

În zilele de 28 și 29 ianuarie a avut loc la Câmpul Cetății Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului, stabilindu-se totodată detaliile programului competițional intern și propunerile de modificare a regulamentului ce vor fi înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR.

Citește mai mult…

Open Slovacia - interviu cu dl. Raul Tătar

opslov5

Open Slovacia a fost o etapă inedită din cadrul Campionatului Național, ce a avut loc la sfârșitul acestei săptămâni. În manșele care erau programate pe râurile Vah și Bela au fost prezenți 22 de pescari din România ce au concurat pentru câștigarea etapei sau, dacă privim pe termen lung, au participat la un antrenament pentru Campionatul Mondial din 2017, care se va desfășura în aceeași locație. Openul a fost organizat de Fly Fishing Dedicated, iar responsabil a fost dl. Raul Tătar care ne-a oferit cu amabilitate următorul interviu.

Citește mai mult…

Program competițional intern - 2016

agvpscomp2

În data de 11 martie a avut loc la sediul Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România ședința Comisiei de Competiții în cadrul căreia s-au aprobat Calendarul competițional intern pe 2016 și Instrucțiunile privind organizarea concursurilor de pescuit sportiv la muscă. De asemenea, a fost prezentat de către Subcomisia de Pescuit Sportiv cu Musca Artificială Raportul privind activitățile desfășurate în anul 2015.

Citește mai mult…

Adunarea festivă anuală a muscarilor - Cluj, 2016

adunareafestiva2016_la

Pe 16 ianuarie s-a desfășurat la Cluj Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului și s-au stabilit detaliile programului competițional intern și propunerile de regulament ce vor fi înaintate Comisiei de competiții a AGVPSR.

Citește mai mult…

Programul competițional intern - 2015

valea_gurhiului_1987

Săptămâna trecută au fost avizate în cadrul ședinței Comisiei de Competiții a AGVPS Calendarul competițional intern pe 2015 și Instrucțiunile privind organizarea concursurilor de pescuit sportiv la muscă.

Citește mai mult…

Program competițional intern 2014

Vineri, 21 februarie 2014, în cadrul ședinței Comisiei de Competiții a AGVPS au fost avizate Calendarul Competițional Intern 2014 și Instrucțiunile privind organizarea concursurilor de pescuit sportiv la muscă și s-a adoptat rezoluția referitoare la Finala Campionatului Național de Pescuit cu Musca Artificială 2013.
Citește mai mult…

Calendar competițional 2013

Vineri, 8 februarie 2013, în cadrul ședinței Comisiei de Competiții a AGVPS au fost avizate Calendarul Competițional Intern 2013 și Instrucțiunile privind organizarea concursurilor de pescuit sportiv la muscă.
Citește mai mult…

Raul Tătar - Campion Național 2012

Anul acesta, Finala Campionatului Național de Pescuit la Muscă Artificială a inclus două concursuri: Cupa 3 lacuri din 21-23 septembrie și Openul Mureș din 5-7 octombrie, iar clasamentul a fost alcătuit pe baza rezultatelor înregistrate în aceste competiții. În acest fel, spre deosebire de anii trecuți, Finala a cuprins și manșe de lac, structură asemănătoare cu majoritatea concursurilor internaționale. Despre cum a fost competiția, despre concursuri și pescuitul la muscă artificială vorbim cu domnul Raul Tătar, câștigătorul Finalei și deținătorul tricoului de Campion Național 2012.

Citește mai mult…