Aventuri în Apuseni

Aventuri în Apuseni - interviu cu dl. Moga Luca

aries_moga_2019_06

Pe 25 și 26 mai s-a desfășurat pe Arieș a doua etapă din campionatul național de pescuit la muscă artificială. Openul Aventuri în Apuseni a reunit 28 de concurenți în prima competiție de pe râu din acest an, standurile fiind poziționate între Gârda și Scărișoara. Domnul Moga Luca, organizator și concurent, ne-a oferit cu amabilitate detalii de la această competiție.


Citește mai mult…

Open Aventuri în Apuseni - interviu cu dl. Moga Luca

aventapus2018_03

În weekend-ul trecut s-a desfășurat Aventuri în Apuseni, open ce a reprezentat și debutul Campionatului de pescuit la muscă artificială al AGVPSR din 2018. La eveniment au participat 23 de muscari ce au concurat pe râul Arieș în zona localităților Gîrda și Scărișoara. Despre aventuri, atmosferă și planurile Clubului Muscarilor Baia de Arieș ne-a vorbit dl. Moga Luca.

Citește mai mult…

Open Aventuri în Apuseni - interviu cu dl. Moga Luca

openapuseni2017_14

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat Open Aventuri în Apuseni, competiție a cărei dată a fost devansată ca urmare a participării României la Campionatul Mondial din Slovacia. Reprogramarea a fost de bun augur, cei 28 de concurenți prezenți pe Arieș bucurându-se de o vreme excelentă, o apă limpede și numeroase capturi. Domnul Moga Luca, organizator și participant la acest open, a avut amabilitatea de a ne răspune la întrebări.

Citește mai mult…

Open Aventuri în Apuseni - interviu cu dl. Luca Moga

aries2016_15

În perioada 2-4 septembrie s-a desfășurat Open-ul Aventuri în Apuseni, competiție ce a contat și ca a doua parte a Finalei Naționale de Pescuit Sportiv la Muscă. Arieșul a fost gazda celor 27 de concurenți ce au pescuit în 6 manșe, standurile întinzându-se de la ieșirea din Scărișoara până în Arieșeni. Despre numărul impresionant de capturi, atmosfera de la concurs și câștigătorii Finalei am vorbit cu dl. Luca Moga, participant și organizator al acestui open.

Citește mai mult…

Open Albac - Finala Campionatului Național - interviu cu dl. Luca Moga

op_albac2014_1

În perioada 5-7 septembrie s-a desfășurat Open-ul Albac, competiție ce a reprezentat totodată și ultima parte a Finalei Campionatului Național de Pescuit la Muscă Artificială AGVPSR. Pe Arieșul Mare s-au reunit 14 pescari ce au concurat în cele 6 manșe programate în zilele de sâmbătă și duminică. Despre open am vorbit cu domnul Luca Moga, organizator și participant.
Citește mai mult…

Cupa Aventuri în Apuseni - interviu cu dl. Luca Moga Cupa Aventuri în Apuseni - interviu cu dl. Luca Moga Cupa Aventuri în Apuseni - interviu cu dl. Luca Moga Cupa Aventuri în Apuseni - interviu cu dl. Luca Moga

ariesavp2013_1

Între 6 și 8 septembrie s-a desfășurat a VI-a ediție a concursului de pescuit Cupa Aventuri în Apuseni, concurs open din cadrul Campionatului Național. Competiția a făcut parte din programul Târgului de Turism Rural Albac, fiind organizată de clubul Muscarilor din Baia de Arieș, cu sprijinul Consiliului Județean Alba. Despre participarea celor 28 de pescari la acest eveniment am vorbit cu dl. Luca Moga, președintele Clubului Muscarilor din Baia de Arieș, organizator al Cupei și concurent.

Citește mai mult…

Aventuri în Apuseni

În perioada 7-9 septembrie s-a desfășurat la Albac, pe Arieșul Mare, concursul open de pescuit la muscă artificială și spinning „Aventuri în Apuseni”. Competiția a fost organizată de Consiliul Județean Alba și de Clubul Muscarilor Baia de Arieș în cadrul celei de a VIII-a ediții a Târgului Național de Turism Rural de la Albac.Domnul Luca Moga, Președintele Clubului Muscarilor Baia de Arieș și coorganizator al concursului, a avut amabilitatea să ne ofere mai multe informații de la acest eveniment.

Citește mai mult…

Arieșul Mic - revelația campionatului

În perioada 27-29 iulie a avut loc concursul de pescuit la muscă „Arieșul Mic”. 16 pescari au fost prezenți pe malurile Arieșului Mic. 3 zile de pescuit la muscă, 5 manșe pe râu, cazare în cort, masa „din brișcă”, foc de tabără... pescari și prieteni, colegi de competiție, pescuit la muscă și ieșire în natură, peisaj deosebit și amintiri pentru tot anul. Clubul Muscarilor Baia de Arieș a fost organizatorul primei ediții a acestui concurs challenge, club ce s-a înființat de mai puțin de un an. Președintele clubului, domnul Luca Moga, a avut amabilitatea de a ne vorbi despre concursul ce s-a terminat cu doar câteva ore în urmă.
Citește mai mult…