2020

Zilele pescarilor români în Polonia, ediția a II-a - interviu cu dl Valerian Rebenciuc

zilepoled2_16

În perioada 23-27 septembrie s-a desfășurat cea de-a II-a ediție a Zilelor pescarilor români în Polonia, concurs amical la care au fost prezenți 23 de participanți. Am vorbit cu domnul Valerian Rebenciuc, inițiatorul și organizatorul acestei manifestări, care ne-a oferit cu amabilitate detalii de la reuniunea de pe malurile râului San.


Citește mai mult…

Anularea campionatului de pescuit la muscă 2020

anulare2020900

Subcomisia de Pescuit cu Muscă Artificială
DECIDE

Art. 1. Se anulează toate activitățile prevăzute în Campionatul Privat al AGSVPR de Pescuit la Muscă - intern 2020, de la data prezentei până la revocare.
Art. 2. Activitățile de la art.1 ce se anulează nu vor fi reprogramate în anul curent.
Art. 3. Se anulează toate activitățile din Calendarul FIPS-Mouche - extern 2020.
Art. 4. Dreptul de participare la activități din Calendarul FIPS-Mouche se păstrează pentru 2021.


Citește mai mult…

Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor - interviu cu dl Adrian Trîmbițaș

AFAAP2020_900
În perioada 31 ianuarie - 2 februarie s-a desfășurat la Sovata Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune organizată de Clubul Flyfishing Reghin în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului și s-au discutat propunerile pentru calendarul competițional intern și modificările la regulamentul privind organizarea concursurilor ce vor fi înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Domnul Adrian Trîmbițaș, din partea Clubului Flyfishing Reghin, ne-a oferit detalii de la această întâlnire.


Citește mai mult…

Despre ordinul de prohibiție pentru 2020 – interviu cu dr. Adrian Ionașcu

prohibitie2020_1
În propunerea de ordin pentru stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție din acest an apar câteva modificări semnificative, una dintre cele mai importante fiind extinderea sezonului de pescuit la păstrăv cu o lună și jumătate. Am avut plăcerea să discut despre acestea cu dr. Adrian Ionașcu, biolog implicat în numeroase proiecte de cercetare și conservare, cunoscut pescarilor din articolele semnate în revistele de profil.



Citește mai mult…