Mureș

Open Mureș - interviu cu dl Daniel Suciavă

mures26092021_900

În zilele de 25 și 26 septembrie s-a desfășurat Open Mureș, concurs pe echipe din campionatul intern al AGVPSR la care au participat 24 de pescari, respectiv 8 echipe. Domnul Daniel Suciavă, organizator și participant la open, ne-a oferit detalii despre cele 3 manșe ținute pe râurile Mureș și Răstolița, dar și despre planurile Clubului Fly Reghin.


Citește mai mult…

Open Mureș - interviu cu dl. Călin Borda

openmures2017_01

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie a avut loc Open Mureș, concurs pe echipe din cadrul Campionatului Național. Competiția s-a desfășurat pe râul Mureș, cele 8 echipe prezente pescuind 3 manșe a câte 3 ore pe zona dintre Răstolița și Deda. Amănunte de la open ne-au fost oferite de domnul Călin Borda, participant și organizator al acestui eveniment.

Citește mai mult…

Open Mureș - interviu cu dl. Raul Tătar

mures2016_11

Ultima etapă din calendarul competițional 2016 s-a desfășurat în perioada 14-16 octombrie pe Mureș. La concurs s-au întrecut 8 echipe a câte 3 membri, ce au pescuit pe standurile situate între Gălăoaia și Răstolița. Cu toate că răcirea bruscă a vremii și apa crescută au făcut ca Open-ul să fie unul dificil și solicitant, 15 concurenți au luat parte și la Friendship Cup Câmpul Cetății, amical ad-hoc organizat ulterior la Câmpul Cetății. Despre cele două evenimente am discutat dl. Raul Tătar, reprezentant al organizatorilor și competitor în partidele din acest weekend.

Citește mai mult…

Open Mureș - interviu cu dl. Raul Tătar

openmures2015a

În zilele de 10 și 11 octombrie a avut loc Open Mureș, competiție pe echipe ce reprezintă penultimul eveniment din calendarul Campionatului Național din acest an. 27 de pescari ce au format 9 echipe au participat la acest concurs organizat de clubul Fly Fishing Dedicated și AJVPS Mureș. Standurile au fost plasate între localitățile Deda și Gălăoaia, participanții concurând în cele 3 manșe programate, dintre care două sâmbătă și una duminică. Despre acest eveniment am discutat cu dl Raul Tătar, concurent și responsabil de pregătirea open-ului.
Citește mai mult…

Open Mureș - concurs pe echipe - interviu cu dl. Raul Tătar

opnmures2014_1

În perioada 3-5 octombrie s-a desfășurat concursul de pescuit la muscă pe echipe Open Mureș, ultima manifestare de acest gen din programul competițional al AGVPSR pe 2014. Competiția la care au participat 27 de pescari ce s-au constituit în 9 echipe a fost organizată de Fly Fishing Dedicated în colaborare cu AJVPS Mureș și s-a desfășurat pe râul Mureș în aval de Răstolița. Despre acest concurs și despre planurile celor de la Fly Fishing Dedicated am vorbit cu dl. Raul Tătar, participant și membru al echipei de organizatori.

Citește mai mult…

Finala Națională de Pescuit la Muscă Artificială - interviu cu dl. Marius Neamț

muresf2013_1

În perioada 4-6 octombrie s-a desfășurat pe Mureș, la Răstolița, ultimul episod al acestui an competițional. Finala Națională de Pescuit la Muscă Artificială a reunit 21 de pescari care au concurat în 4 manșe, pe o vreme caracterizată de minime istorice ale temperaturilor pentru această perioadă, dar cu discuții destul de fierbinți. Organizatorii acestei competiții au fost dl. Raul Tătar, Fly Fishing Dedicated, AVPS Mureș și AVPS Cluj. Despre competiție și cele întâmplate la Mureș am discutat cu dl. Marius Neamț, Președintele Federației Române de Pescuit la Muscă Artificială.

Citește mai mult…

Interviu cu dl Marius Neamț: Mureș 5-7 octombrie 2012

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat pe Mureș ultimul concurs open de pescuit la muscă din acest an, ce a contat și ca etapă de închidere a Finalei Naționale de Pescuit la Muscă Artificială. Au participat 24 pescari, ce au concurat sâmbătă în două manșe, iar duminică în cea de-a treia. Despre concurs, câștigători, clasamentul național individual și pe echipe vorbim cu domnul Marius Neamț, Președinte al Federației Române de Pescuit la Muscă Artificială.

Citește mai mult…