Adunarea Festiva Anuală a Muscarilor

Adunarea festivă anuală a muscarilor - interviu cu dl Piroska Antal

afaam_p_pa_900

Pe 29 ianuarie s-a desfășurat la Parva Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, întâlnire în cadrul căreia s-au decernat premiile pentru Muscarul Anului 2021 și Echipa Anului 2021, discutându-se, totodată, detaliile programului competițional intern și propunerile de modificare a regulamentului, acestea urmând să fie înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Reuniunea din acest an a fost organizată de către Asociația Fly Fishing Bistrița, dl. Piroska Antal oferindu-ne cu amabilitate detalii de la eveniment.


Citește mai mult…

Programul competițional 2021 - interviu cu dl. Ioan Bedrulea

afam2021222_900

Adunarea muscarilor din acest an a fost una virtuală, Fly Fishing Bucovina fiind cel care a coordonat și a strâns propunerile venite din partea celorlalte cluburi. S-au elaborat astfel programul competițional intern și regulamentul privind organizarea concursurilor din 2021, urmând ca acestea să fie înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Am vorbit cu dl. Ioan Bedrulea, cel care a organizat reuniunea virtuală a muscarilor și a redactat documentele menționate.


Citește mai mult…

Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor - interviu cu dl Adrian Trîmbițaș

AFAAP2020_900
În perioada 31 ianuarie - 2 februarie s-a desfășurat la Sovata Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune organizată de Clubul Flyfishing Reghin în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului și s-au discutat propunerile pentru calendarul competițional intern și modificările la regulamentul privind organizarea concursurilor ce vor fi înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Domnul Adrian Trîmbițaș, din partea Clubului Flyfishing Reghin, ne-a oferit detalii de la această întâlnire.


Citește mai mult…

Adunarea festivă anuală a muscarilor, Cluj 2019 - interviu cu dl. Răzvan Cimponer

afaamc2019_02

Sâmbătă, 26 ianuarie 2019, s-a desfășurat la Cluj Adunarea festivă anuală a muscarilor, întâlnire în cadrul căreia s-au decernat premiile pentru Muscarul anului și s-au discutat detaliile programului competițional intern și propunerile de modificare a regulamentului, acestea urmând să fie înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Evenimentul din acest an a fost organizat de către Huniazii Fly Fishing Club, dl. Răzvan Cimponer oferindu-ne cu amabilitate detalii de la această reuniune.
Citește mai mult…

Adunarea festivă a muscarilor, Cluj 2018 - interviu cu dl. Marius Neamț

afamc2018_07

Pe 27 ianuarie s-a desfășurat la Cluj Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului și s-au discutat detaliile programului competițional intern și propunerile de modificare a regulamentului ce vor fi înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Domnul Marius Neamț ne-a vorbit despre această întâlnire și subiectele abordate.

Citește mai mult…

Adunarea fesitvă a muscarilor - Câmpul Cetății 2017

adunare2017_10

În zilele de 28 și 29 ianuarie a avut loc la Câmpul Cetății Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului, stabilindu-se totodată detaliile programului competițional intern și propunerile de modificare a regulamentului ce vor fi înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR.

Citește mai mult…

Adunarea festivă anuală a muscarilor - Cluj, 2016

adunareafestiva2016_la

Pe 16 ianuarie s-a desfășurat la Cluj Adunarea Festivă Anuală a Muscarilor, reuniune în cadrul căreia s-au decernat premiile Echipa Anului și Muscarul Anului și s-au stabilit detaliile programului competițional intern și propunerile de regulament ce vor fi înaintate Comisiei de competiții a AGVPSR.

Citește mai mult…