Cehia

Echipa României a revenit de la Campionatul Mondial de Seniori

mondial_sen_10102021_900

Mihai Vasilescu, Adrian Ignat, Fernando Mihăilescu și Nicolae Țebrean, membrii echipei României la a VI-a ediție a Campionatului Mondial de Pescuit la Muscă pentru Seniori, au revenit în țară la sfârșitul săptămânii. Le mulțumim pentru modul în care ne-au reprezentat și pentru eforturile personale de a fi prezenți la acest eveniment.


Citește mai mult…

Echipa României pleacă la Campionatul Mondial de Seniori

cmmcz02102021_01_900

Între 5 și 10 octombrie se va desfășura în Cehia, la Zábřeh, a VI-a ediție a Campionatului Mondial de Pescuit la Muscă Seniori, eveniment la care participă concurenți din douăsprezece țări. România, prezentă cu echipă completă, va fi reprezentată de Mihai Vasilescu, Adrian Ignat, Fernando Mihăilescu și Nicolae Țebrean, cărora le mulțumim pentru declarațiile oferite înainte de plecare. Hai România!


Citește mai mult…

Campionatul Mondial din Cehia - interviu cu dl. Luca Moga

cehiace

În perioada 27 mai - 2 iunie va avea loc în Cehia, la Frymburk, Campionatul Mondial de Pescuit la Muscă. Competiția se va desfășura pe râul Vâltava (3 manșe) și lacurile Lipno (manșă din barcă) și Květoňov (manșă de pe mal). La eveniment vor participa concurenți din 30 de țări, 28 dintre acestea prezentând o echipă completă. România va fi reprezentată la eveniment de dl. Luca Moga, care a avut amabilitatea să ne ofere înainte de plecare acest scurt interviu.
Citește mai mult…