Bărbat

Open Bărbat - interviu cu dl Răzvan Cimponer

barbat29082021_0900

Cea de-a șasea ediție a Open Bărbat, etapă din campionatul AGVPSR de pescuit la muscă artificială, s-a desfășurat în zilele de 28 și 29 august și s-a bucurat de prezența a 12 muscari ce au concurat pe secțiunea de râu situată în amonte de barajul de la Hobița. Despre acest open și decizia celor din Huniazii Fly Fishing Club Sportiv de a nu mai organiza, cel puțin în anii viitori, competiții în județul Hunedoara am discutat cu dl. Răzvan Cimponer, membru al clubului organizator și concurent.


Citește mai mult…

Open Bărbat - interviu cu dl. Răzvan Cimponer

barbat_2019_0710

În weekend-ul 13-14 iulie s-a desfășurat pe râul Bărbat a cincea etapă din campionatul AGVPSR de pescuit cu muscă artificială, open organizat de Huniazii Fly Fishing Club Sportiv. La ediția din acest an au participat 18 muscari care au concurat în 6 manșe pe zona de râu ce se întinde pe 12 km în amonte de coada barajului de la Hobița. Vreme bună și atmosferă plăcută în mijlocul unui peisaj a cărui frumusețe face ca acest concurs să fie unic. Despre cele două zile ale openului Bărbat am discutat cu dl. Răzvan Cimponer, concurent și organizator.

Citește mai mult…

Open Bărbat - interviu cu dl. Răzvan Cimponer

raubarbat2018_09

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat a IV-a ediție a Open Bărbat, competiție de pescuit la muscă artificială organizată de tânărul club al Huniazilor. 14 pescari au concurat în 6 manșe pe dificilul traseu al Râului Bărbat, apa și vremea fiind bune după o perioadă lungă de ploi. Domnul Răzvan Cimponer, din partea Huniazii Flyfishing Club, ne-a vorbit despre atmosfera de la eveniment, câștigători și capturile realizate.

Citește mai mult…

Open Bărbat - interviu cu dl. Raul Tătar

barbat2017_09

Cea de-a III-a ediție a concursului de pe râul Bărbat s-a desfășurat în perioada 14-16 iulie, la eveniment participând 14 pescari. Condițiile meteo și nivelul râului au fost bune, ceea ce a facilitat pescuitul pe una dintre cele mai solicitante piste de concurs din țară. Domnul Raul Tătar, organizator și participant la acest open, ne-a acordat cu amabilitate interviul de mai jos.

Citește mai mult…

Open Râul Bărbat ediția a II-a, interviu cu dl. Constantin Buzea

barbat2016_3

În perioada 10-12 iunie s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Open-ului Râul Bărbat, etapă din cadrul Campionatului Național AGVPS. 16 pescari s-au înscris la acest concurs considerat ca fiind unul dintre cele mai dificile din calendarul competițional, râul Bărbat solicitând pe deplin condiția fizică și priceperea participanților. Open-ul a fost organizat de clubul Fly Fishing Dedicated, reprezentat de domnii Raul Tătar și Constantin Buzea, cel din urmă având amabilitatea de a ne răspunde la câteva întrebări.

Citește mai mult…

Open Bărbat - interviu cu dl. Raul Tătar

orbarbat11

Între 4 și 6 septembrie s-a desfășurat Open Bărbat, concurs ce a reprezentat și etapa a doua a Finalei Naționale de Pescuit la Muscă Artificială. Râul Bărbat intră în programul competițional al AGVPSR, diversificând astfel tipologia apelor pe care se țin concursuri - un râu foarte frumos, sălbatic, însă dificil de abordat, ce a solicitat atât fizic, cât și din punct de vedere al iscusinței pe cei 18 concurenți ce au fost prezenți pe pista situată în amonte de localitatea Hobița. Despre concursul organizat de clubul FlyFishing Dedicated am discutat cu dl. Raul Tătar.

Citește mai mult…