Muscărici Fly Casting Day

Muscărici Fly Casting Open ediția a III-a, interviu cu dl. Tudor Vreme

muscarici16_open10

A treia ediție a Muscărici Fly Casting Open, eveniment organizat de Clubul Muscăricilor din Timișoara, s-a desfășurat sâmbătă, 14 mai, la Sag, pe malul râului Timiș. Pe lângă competiția de fly-casting, cei 27 de participanți s-au bucurat de prezentarea produselor brandurilor Evilfly, Barrio și Zimsen. Despre eveniment și planurile muscăricilor am vorbit cu dl. Tudor Vreme, președintele clubului și reprezentant al organizatorilor.

Citește mai mult…

Muscărici Fly Casting Day, ediția a 8-a - interviu cu dl Tudor Vreme

mcd8w155

Între 26 și 28 iunie s-a desfășurat a 8-a ediție a Muscărici Fly Casting Day, cel mai important eveniment din acest an dedicat castingului. Cei 45 de participanți s-au bucurat de prezența a 6 instructori de casting și au luat parte la conferințele, prezentările, demonstrațiile, workshop-urile și la competiția de casting ce a încheiat manifestarea. Prin anvergură, organizare și program, ediția din acest an a Muscărici Fly Casting Day devine un eveniment semnificativ internațional, ridicând astfel mișcarea de casting din România la un nou nivel și statut.

Citește mai mult…

Muscărici Fly Casting Open ediția a II-a - interviu cu dl Tudor Vreme

muscarici_open_20151

Pe data de 18 aprilie a avut loc a II-a ediție a Muscărici Fly Casting Open, concurs organizat de Clubul Muscăricilor din Timișoara. La evenimentul desfășurat pe malul râului Timiș, la Sag, au participat 16 concurenți care s-au înscris în cele două probe de casting, precizie și distanță. Despre atmosfera de la acest open și promovarea castingului în România am discutat cu dl Tudor Vreme, organizator și președinte al Clubului Muscăricilor.

Citește mai mult…

Muscărici Fly Casting Day - ediția a VII-a - interviu cu dl. Tudor Vreme

mcd7393

În perioada 29-31 august a avut loc a 7-a ediție a Muscărici Fly Casting Day, eveniment care s-a bucurat de prezența a numeroși participanți și invitați străini. Organizatorul, Clubul Muscăricilor din Timișoara, a reușit ca prin această serie de reuniuni, ce a debutat în ianuarie 2010, să creeze în România o adevărată mișcare de casting. Ediția desfășurată la sfârșitul lunii august în zona Râul Mare - Retezat a reconfirmat soliditatea demersului și pune bazele unor posibile noi dezvoltări în această zonă a pescuitului sportiv din România. Despre ediția a 7-a, casting și planurile Clubului Muscăricilor a avut amabilitatea să ne vorbească dl. Tudor Vreme, președintele clubului timișorean și cel mai activ susținător al acestor evenimente.

Citește mai mult…

Prima ediție a Muscărici Fly Casting Open - interviu cu dl. Tudor Vreme

1mco38

Pe 26 aprilie a avut loc prima ediție a concursului național de casting Muscărici Fly Casting Open, competiție organizată de Clubul Muscăricilor din Timișoara. După o lună de la ultimul eveniment dedicat castingului ce a fost organizat de același club timișorean, 11 concurenți s-au reunit pe malurile Timișului pentru a lua parte la prima ediție a acestui Open. Cu toții ne dorim și sperăm ca această competiție să reînoade tradițiile concursurilor de casting a căror istorie oficială începe în România pe 4 octombrie 1959, dată la care a avut loc primul Campionat național oficial de lansetă. Despre atmosferă și desfășurarea Open-ului, precum și despre proiectele de viitor legate de acesta, am discutat cu dl. Tudor Vreme, organizatorul acțiunii și președintele Clubului Muscăricilor.

Citește mai mult…

Muscărici Fly Casting Day VI - interviu cu dl. Tudor Vreme

mfcdejtv

Pe 22 martie a avut loc a VI-a ediție a Muscărici Fly Casting Day, eveniment promovat și organizat de Clubul Muscăricilor din Timișoara. 30 de participanți din diverse zone ale țării, alături de instructorii de casting Djordje Andjelkovic și Sasa Zec, s-au bucurat de această reîntâlnire și de atmosfera deosebită, caracteristică acțiunilor clubului timișorean. Despre această zi dedicată castingului a avut amabilitatea să ne vorbească domnul Tudor Vreme, organizator și președinte al Clubului Muscăricilor.
Citește mai mult…

Muscărici Fly Casting Day, ediția a V-a - interviu cu dl. Tudor Vreme

muscar22013_1

Pe 12 octombrie s-a desfășurat pe malurile Timișului a V-a ediție a Muscărici Fly Casting Day. Acțiunea, organizată de Clubul Muscăricilor Timișoara, l-a avut ca invitat pe instructorul de casting EFFA Veljko Andric, Loop Team Member, și a reunit 15 pescari din Timișoara, Sibiu și Deva. Desfășurat sub egida Federației Române de Pescuit la Muscă Artificială, evenimentul a inclus, pentru prima dată, un concurs de casting coordoat și jurizat de un instructor acreditat în cadrul căruia s-au notat atât tehnica cât și eleganța casting-ului. Partenerul evenimentului a fost Clinica de Bere din Timișoara care a produs special pentru acest eveniment o microșarjă a berii Caster - berea Clubului Muscăricilor din Timișoara. Dl. Tudor Vreme, președintele clubului, ne-a oferit cu amabilitate detalii de la această acțiune.

Citește mai mult…

Muscărici Fly Casting Day - interviu cu dl. Tudor Vreme

Cu aproximativ o lună înaintea deschiderii sezonului la salmonide, 30 de pescari s-au întâlnit pe malurile Timișului pentru a participa la o reuniune de casting. Evenimentul, Muscărici Fly Casting Day, a fost organizat de Clubul Muscăricilor Timișoara, avându-i ca invitați pe Saša Zec, EFFA CI, și Vladimir Glamocak, membru Swiss CDC. Despre această „încălzire” ce precede sezonul și despre atmosfera de acolo ne-a vorbit domnul Tudor Vreme, președinte al Clubului Muscăricilor, organizator și, de asemenea, participant la eveniment.

Citește mai mult…