Bucovina

Fly Fishing Rarău - interviu cu dl Valerian Rebenciuc

ffrarau2022_06900

Clubul Fly Fishing Rarău, constituit în ultimele luni ale anului trecut, a realizat deja o serie de acțiuni de populare, ecologizare și control în zona râului Moldova, fiind foarte activ și pe platformele de comunicare socială. Despre noul club înființat și Asociația Pescuim în Bucovina am discutat la începutul acestui an cu dl. Valerian Rebenciuc, inițiatorul și promotorul celor două organizații.


Citește mai mult…

Programul competițional 2021 - interviu cu dl. Ioan Bedrulea

afam2021222_900

Adunarea muscarilor din acest an a fost una virtuală, Fly Fishing Bucovina fiind cel care a coordonat și a strâns propunerile venite din partea celorlalte cluburi. S-au elaborat astfel programul competițional intern și regulamentul privind organizarea concursurilor din 2021, urmând ca acestea să fie înaintate spre aprobare Comisiei de competiții a AGVPSR. Am vorbit cu dl. Ioan Bedrulea, cel care a organizat reuniunea virtuală a muscarilor și a redactat documentele menționate.


Citește mai mult…

Open Bucovina - interviu cu dl Ioan Bedrulea

bistritaau2019_01

Clubul Fly Fishing Bucovina a organizat în zilele de 7 și 8 septembrie Openul Bistrița Aurie, a VIII-a etapă din campionatul intern de pescuit cu muscă artificială al AGVPSR. Unul dintre cele mai așteptate concursuri ale sezonului a reunit 20 de muscari care au prins 1264 de pești în cele șase manșe, pe porțiunea de râu dintre pod Bila și pod Cârlibaba. Detalii de la această competiție ne-au fost oferite de dl Ioan Bedrulea, reprezentant al organizatorilor.

Citește mai mult…

Open Bucovina - interviu cu dl. Ioan Bedrulea

bistritaaurie2018_24

În ultimul weekend al lunii august a avut loc Open Bucovina, competiție din cadrul campionatului AGVPSR de pescuit la muscă artificială desfășurată în pitorescul peisaj al Bistriței Aurii. Detalii despre concursul la care au participat 16 pescari, atmosferă și planurile clubului Fly Fishing Bucovina ne-au fost oferite cu amabilitate de către dl. Ioan Bedrulea, organizator al ediției și inițiatorul acestui open în urmă cu 12 ani.

Citește mai mult…

Open Bucovina - interviu cu dl. Valerian Rebenciuc

bucovina2017_13

Open Bucovina, competiție ce a contat și ca Finală a Campionatului Național de Pescuit cu Muscă Artificială 2017, a avut loc în perioada 25-27 august pe Bistrița Aurie. Adrian Trîmbițaș s-a clasat pe primul loc, câștigând astfel titlul de Campion Național, iar poziția din clasamentul general îi conferă mari șanse de a realiza eventul. Despre cum s-a desfășurat Open Bucovina și atmosfera de la unul dintre cele mai îndrăgite concursuri am vorbit cu dl. Valerian Rebenciuc, membru al Fly Fishing Bucovina și organizator al evenimentului.


Citește mai mult…

Open Bucovina - interviu cu dl. Valerian Rebenciuc

bucovina2016_7

După o lună de vacanță, sezonul competițional a reînceput cu Open Bucovina, concurs desfășurat în perioada 5-7 august pe Bistrița Aurie. Sâmbătă și duminică s-au desfășurat pe zona din amonte de localitatea Cârlibaba cele 6 manșe la care s-au înscris 18 competitori. Din partea organizatorului Fly Fishing Bucovina am discutat cu dl. Valerian Rebenciuc care ne-a oferit cu amabilitate detalii de la acest concurs.

Citește mai mult…

Open Bucovina - interviu cu dl. Adrian Ignat

bucovina_20156

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat Open Bucovina, competiție ce contează și ca primă etapă a Finalei Naționale de Pescuit Sportiv la Muscă. 20 de pescari au fost prezenți și au concurat în cele 6 manșe desfășurate pe fascinanta Bistrița Aurie, standurile fiind situate în amonte de localitatea Cârlibaba, până spre podul ce duce către Pasul Rotunda. Despre concurs am avut bucuria să vorbesc cu dl. Adrian Ignat, membru al clubului organizator Fly Fishing Bucovina și participant la această primă parte a Finalei.

Citește mai mult…

Open Bucovina - interviu cu dl. Valerian Rebenciuc

bucovina2013_1

Între 23 și 25 august 2013 a avut loc Open-ul Bucovina, etapă din Campionatul Național de Pescuit la Muscă Artificială. 21 de pescari au concurat în 3 manșe pe Bistrița Aurie, partea superioară de la Cârlibaba în amonte. Despre această întrecere a muscarilor pe una dintre cele mai frumoase ape din țară am vorbit cu dl. Valerian Rebenciuc, organizatorul concursului și, de asemenea, participant la acest open.
Citește mai mult…