Stacks Image 7274

Imitații


Diverse modele legate și pescuite de către muscari, imitații care au fost încercate de-a lungul numeroaselor ore petrecute pe marginea apelor. O privire în cutia cu muște a colegilor noștri și un sfat generos pentru viitoarele partide.
muste pescuit

Montaj


Micile imitații văzute în vitrina magazinului de pescuit sau în cutia vreunui prieten ne-au prins privirile și au avut, cu siguranță, un impact semnificativ asupra noastră. Legarea muștelor artificiale, descrisă de unii ca un proces de montare a unor materiale pe un cârlig sau ridicată de alții la statutul de artă, se constituie într-un domeniu fascinant ce are strânse legături cu cele mai diverse științe: de la fizică la biologie, de la entomologie la istorie...
materiale pescuit la musca

Materiale


Teste și comparații, prezentarea produselor mai noi sau mai vechi, diferite firme... tot ceea ce ne face să pierdem în magazinul de pescuit câteva ore fară să ne dăm seama.
informatii utile muscarit

Informații utile


Scurtă colecție de informații utile și prezentarea unor materiale folosite în pescuitul la muscă. Care este dimensiunea unui cârlig nr. 00, cum arată culorile mătasei Gossamer sau care sunt denumirile penelor din diferitele părți ale corpului păsărilor, cum se vopsesc cu pigmenți naturali materialele pentru legat muște.