G.Loomis - PRO4x

pescuit la musca
La începutul verii a apărut în magazinele din Europa noua serie de lansete Pro4x a firmei americane G. Loomis. Blank-urile sunt dezvoltate pe tehnologia de vârf a firmei - NRX, cea care stă la baza seriei premium cu același nume. Lanseta se adresează muscarilor începători sau de nivel mediu, cărora le oferă posibilitatea obținerii unor performanțe deosebite în condiții de preț mediu.

Seria conține 11 modele de lansete din 4 segmente, cu lungimi de la 8' la 10', de greutate între #3 și #8, de acțiune medie și rapidă. Finisarea și calitatea materialelor sunt excelente.

Am încercat modelul de 9' #5 cu șnur WF, iar acesta se pretează excelent în lansări de peste 10 metri. Folosirea unui șnur de tip WF face ca lanseta să se „încarce” excelent pentru lansări medii, nepierzând din puterea lansării nici când distanța crește. De asemenea, lanseta permite o bună precizie și un control strict al șnurului. Rezerva de putere a blank-ului face posibilă utilizarea în foarte bune condiții a șnururilor ce se scufundă, a nimfelor grele sau punerea pe apă a muștelor mari, chiar în condițiile unui vânt nefavorabil.

Merită să încercați oricare dintre lansetele din seria Pro4x ce vă vor oferi o imagine a nivelului performanțelor la care se ridică azi lansetele de clasă medie.


Site: www.gloomis.com