Leicht - mulinete de calitate, design individual

pescuit la musca, mulinete
Îți atrag privirea imediat. Prima impresie este cromatica... de la combinații de culori neobișnuite pentru acest sport, la formule clasice. Apoi forma, materialele și calitatea finisărilor.

Sunt mulinete Leicht, realizate din aluminiu, oțel și carbon de cea mai înaltă calitate, frâna etanșă și performantă, iar unele modele sunt unicate, fiind realizate după specificațiile utilizatorului. Aceasta pare să fie principala strategie a firmei: calitate și modele de serie mică sau unicat.
pescuit la musca
Cele trei serii în care sunt produse mulinetele Leicht sunt Nostalgie, Alaska și Norge. Liniile clasice sunt caracteristice seriei Nostalgie ce conține 7 modele pentru șnururi de la #0 la #6, seria Norge este prima produsă de firma Leicht din 2003 și conține două modele de #5-7 și #8-10, iar pentru cele două modele ale seriei Alaska (#3-5 și #6-8) sunt caracteristice liniile avangardiste.

Dar ceea mai importantă ofertă a firmei este realizarea de mulinete după specificațiile utilizatorilor. Mulți dintre cei care au visat să proiecteze o mulinetă au posibilitatea să trimită un desen firmei, să stabilească designul final și să primească modelul visurilor lor.