Șnururi Airflo: Super-Dri

Stacks Image 147
De la înființare, firma Airflo a mizat pe cele mai noi tehnologii și pe un design revoluționar, reușind să producă în decursul anilor unele dintre cele mai avansate șnururi. Aceasta a fost strategia firmei Airflo ce a debutat în 1985, intrând pe o piață unde produsele de top erau reprezentate de mari nume precum Scientific Angler, Cortland sau Rio. Strategia a fost cea câștigătoare, iar numele și produsele Airflo reprezintă la ora actuală opțiuni luate în calcul de toți pescarii la muscă.

Testând și folosind cele mai noi materiale, Airflo a dezvoltat noua serie Super-Dri ce stabilește noi standarde pentru șnururile flotante. Acestea sunt realizate dintr-un polimer de ultimă generație ce face ca la suprafața materialului să nu adere apa și nici celelalte impurități. Caracteristicile noului polimer reduc la minimum forța de frecare, permițând lansări foarte lungi, și crește flotabilitatea. Șnururile din gama Super-Dri plutesc cu 10-15% mai sus decât alte produse, permițând recuperări, lansări, prezentări sau înțepări mult mai corecte și mai facile în condiții de mare distanță.

Toate șnururile Super-Dri sunt realizate după patentul Airflo „Zone Technology” ce implică folosirea de polimeri cu proprietăți diferite de-a lungul acestora. Un polimer mai dur este folosit după zona de vârf a șnurului ceea ce duce la o alunecare mai ușoară printre inele. De asemenea, noua serie de șnururi prezintă binecunoscutele tehnologii Power Core și Ridge, proprii firmei Airflo.


Șnururile Super-Dri sunt realizate în cinci modele:
Stacks Image 2078
Super-Dri XCEED dedicat lansărilor șnurului cu viteză mare, specifice lansetelor cu acțiune rapidă. WF3 - WF9
Stacks Image 2073
Super-Dri ELITE pare șnurul special construit pentru toate situațiile de muscărit: pe râu sau pe lac, de pe mal sau din barcă. Disponibil în 3 modele: WF2-WF7 culoare verde, WF3 - WF7 culoare galbenă, DT3 - DT6 bicolor verde-galben.
Stacks Image 2070
Super-Dri LAKE PRO - șnur WF, cu profil de tip DELTA, destinat lansărilor la distanță cu mai multe muște pe leader. WF 5 - WF8
Stacks Image 2067
Super-Dri MEND - șnur destinat pescuitului cu nimfe sau cu muște mari, ce facilitează prezentări deosebite ale imitațiilor și montajelor cu o aerodinamică scăzută, dar și un control foarte bun al firului pe apă. WF4 - WF8
Stacks Image 377
Super-Dri DISTANCE PRO - șnur WF cu un corp foarte lung, special proiectat pentru lansarea la distanță și un control excelent pe suprafața apei.