snowbee prestige 10ft #3

Snowbee - Prestige 10ft, 3wt


Snowbee este o firmă ce se distinge prin calitatea produselor sale și a finisajului acestora, iar seria lansetelor Prestige de 10 picioare, cu 7 opțiuni pentru greutate, se profilează drept un candidat serios în topul lansetelor polivalente, adaptabile de la pescuitul la muscă uscată și până la cel cu nimfe, de la pescuitul în mici râuri de munte până la cel în lacuri.


Oricine cunoaște marca știe că sunt puține firme care pun un accent deosebit pe finisaj așa cum o face Snowbee, ale cărei produse surprind prin raportul calitate-preț, alături de garanția pe viață pentru primul cumpărător. Polivalența lansetelor din seria Prestige se datorează caracteristicilor tehnice. Dacă prima recomandare este pentru pescuitul la nimfă, în anumite condiții specifice poate fi utilizată și pentru pescuitul la muscă uscată - lansări lungi, pe râuri mari sau lacuri.
snowbee prestige
În mână, lanseta de 10 picioare și șnur de 3 este percepută ca o lansetă puternică, ceea ce se poate înțelege prin puternică în segmentul lansetelor de clasă 3. Ea este capabilă să proiecteze un montaj de nimfe fără mari probleme. În plus, datorită acțiunii sale, ne poate servi la muscă usată în condițiile lansărilor lungi, dar potențialul său maxim este pescuitul la nimfă într-o gamă variată de scenarii de pescuit. Producătorul definește lansetele din seria Prestige ca fiind de acțiune rapidă și progresivă (acțiunea nu se concentrează la vârf, ci se distribuie, progresiv, spre partea sa intermediară).

Acțiunea sa progresivă ne poate ajuta să plasăm foarte exact, în amonte, un tandem de nimfe, dar, de asemenea, ne permite o reacție imediată și o protecție a nailonului în pescuitul cu nimfe la mică distanță, ca în cazul metodei cehești. Cu toate că în acest moment există pe piață o mulțime de lansete pentru această modalitate de pescuit, Prestige rezumă și aduce idei noi în cadrul amplei oferte care invadează cataloagele și magazinele specializate. În afară de calitățile tehnice, finisajele sale nu pot trece neevidențiate în momentul pescuitului. Știm că din punct de vedere estetic unele lansetele pot să placă mai mult sau mai puțin, dar cele din seria Prestige sunt apreciate în ansamblul său: culoarea bronz-închis, suportul de mulinetă din aluminiu cu inserție din lemn de arțar, mânerul din plută ce asigură o priză excelentă, inelele de calitate și tubul cu formă pătrată evidențiază o lansetă care se vinde singură.
snowbee, prestige
Prestige 10ft #3
Greutate: 82g
Segmente: 4
Blank: carbon, tehnologie tri-modulus
Culoare: bronz-închis
Garanție: nelimitată
Preț: 259 Euro

Site: http://www.snowbee.co.uk/