lanseta temple fork bvk

Temple Fork - BVK 10' #4


Un adevărat succes de piațăFirma americană Temple Fork colaborează cu cei mai mari specialiști din domeniul pescuitului pentru a crea modele excepționale de lansete de muscă. Ea reprezintă o concurență serioasă pentru marii fabricanți din Statele Unite. Lefty Krehs a colaborat cu Filip Palliot pentru a realiza noua gamă de lansete BVK, cea care a devenit un adevărat succes de piață.

Din punct de vedere estetic, lanseta are un desing clasic și sobru, cu un blank de culoare verde închis, bine adaptată camunflajului din mijlocul naturii. Primul inel este Fuji super hard, restul acestora fiind inele deschise, cromate. Mânerul este din plută de foarte bună calitate, oferind o priză bună și confortabilă. Suportul pentru mulinetă este din grafit de aceeași culoare ca blank-ul, iar inserțiile din aluminiu permit o foarte bună fixare a mulinetei. Finisarea întregii lansete este atent realizată.
lanseta pentru pescuit la musca, temple fork
Această lansetă se echilibrează cel mai bine cu o mulinetă de 130-140 de grame. Ceea ce impresionează de la prima încercare este greutatea redusă pentru un model de o lungime de 10'. Lansarea este facilă cu un fir de #4, fie WF, DT sau TT, în funcție de stilul pe care dorim să-l practicăm. Lanseta are o acțiune semi-parabolică, ceea ce permite utilizarea ei atât pentru plasarea nimfelor grele într-un curent de apă și asigurarea unei derive corecte cât și folosirea ei pentru stilul și nimfele cehești. Suplețea acestui model și rapiditatea sa facilitează poziționarea cu precizie și delicatețe a unei muște uscate la 15 metri, în acest caz fiind posibilă utilizarea fără probleme a unui șnur Lee Wulf Long Belly WF #4.

Caracteristicile sale extraordinare, dar și prețul său de 250 de euro, fac ca noua lansetă să-și găsească cu greu un concurent. De asemenea, Temple Fork oferă spre comercializarea alte 19 modele, toate cu garanție pe viață.
Lungime: 10 picioare
Greutate: 4
Segmente: 4
Inele: 2 Fuji Super Hard + 9 deschise (serpentiforme)
Tub protecție: triangular
Port-mulinetă: carbon+aluminiu
Husă: țesătură de bumbac verde compartimentată
Preț: 259 Euro

http://www.templeforkflyrods.com