lanseta sage one, pescuit la muscă

Sage ONE


Ultima serie de lansete Sage ONE, vârful de gamă a firmei Sage, beneficiază de noua tehnologie denumită Konnectic. Noul sistem de fabricare a lansetelor se bazează pe fibra compozită cu un număr ridicat de module și pe un proces de compresie de înaltă precizie. Astfel, rezultă o mai bună optimizare a îmbinărilor fibrelor ce oferă o rezistență crescută la torsiune, o reducere cu 25% a greutății și o precizie ridicată la lansare dată de lipsa vibrațiilor parazite. Lansetele Sage ONE beneficiază de o finisare de lux, sun echipate cu inele de înaltă calitate și un suport de mulientă cu inserție de lemn.

Este o lansetă mult prea rapidă pentru mulți dintre europeni, dar ideală pentru Statele Unite, sau pentru cei care urmăresc lansări de precizie la o distanță minimă de 10-15 metri. Datorită acțiunii sale rapide, se „încarcă” destul de greu pentru lansări la mică distanță și cu un șnur de profil DT. Însă, pe un râu sau lac unde sunt necesare lansări lungi și precise, folosind un șnur WF, lanseta începe să-și etaleze performanțele greu de atins de oricare dintre rivalele sale. Ușurința lansărilor la distanță, precizia oferită de așezarea perfectă a firului pe apă, răspunsul promt la înțepare, toate acestea fac din noua lansetă Sage ONE un produs de top. De asemenea, performanțele tehnice ale Sage ONE facilitează utilizarea unor clase din ce în ce mai fine în pescuitul la muscă, tendință manifestată tot mai des în ultimii ani.

sage, pescuit la musca, konnectic
Tehnologie
comună
Tehnologie
Konnectic
lanseta sage one, konnectic, lipsa vibrațiilor parazite
Diferențele dintre îmbinarea comună a fibrelor compozite și noua tehnologie Konnectic folosită de Sage; se reduc la minimum vibrațiile parazite în momentul lansării.


Lanseta Sage One este livrată în etui compartimentat și în tub de aluminiu de culoare neagră. Gama cuprinde 22 de modele, din partu segmente, cu o lungime de la 8,6' la 10', începând cu clasa 3 și terminând cu clasa 10, ceea ce acoperă practic toată plaja preferințelor. Prețul recomandat de vânzare este în intervalul 610-625 Euro.


Web: http://www.sageflyfish.com/rods/all-water/one