Echipa României - pregătiri pentru Campionatul Mondial din Slovacia

cm1_slovacia_mic
Pe 5 septembrie va începe a 37-a ediție a Campionatului Mondial de Pescuit la Muscă Artificială, eveniment ce va fi găzduit de Slovacia. Participanții sunt numeroși, nu mai puțin de 30 de țări fiind prezente la această competiție. România, în echipă completă, va fi reprezentată de Raul Tătar, Fernando Mihăilescu, Mihai Vasilescu, Cosmin Roșca și Luca Moga. Suntem alături de ei cu cele mai bune gânduri. Hai România!


Citește mai mult...

România al Campionatul European din Slovacia (partea a II-a) - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

romaniafly


Partea a II-a a interviului cu dl. Adrian Vlasiu, despre cum s-a prezentat echipa națională a României la Campionatul European din Slovacia și răspunsul la întrebarea:

Ce e de făcut pentru ca România să obțina o medalie?
Citește mai mult...

România al Campionatul European din Slovacia (partea I) - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

echip

După excelenta prestație a echipei naționale a României la Campionatul European din Slovacia, dl. Adrian Vlasiu ne-a acordat următorul interviu.

Despre cum s-a văzut această ediție din perspectiva sa de căpitan și de competitor cu experiență în cadrul concursurilor internaționale.Citește mai mult...

Două zile de antrenament în Slovacia - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

dsc
Sâmbătă dimineața, o parte dintre membrii echipei României la Campionatele Europene de Pescuit la Muscă Artificială au ajuns în Slovacia. Timp de două zile, aceștia au efectuat antrenamente pe apele din zonă și au pus la punct primele strategii și tehnici. Adrian Vlasiu, căpitanul echipei României și, totodată, competitor, ne-a oferit duminică seara ultimele informații din Slovacia.


Citește mai mult...

Echipa României pleacă spre Slovacia - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

Krivan_En
A XIX-a ediție a Campionatului European de Pescuit la Muscă Artificială se va desfășura în Slovacia, în perioada 17-23 septembrie. La competiție s-au înscris concurenți din 15 țări, printre care și România, care va participa la această ediție cu o echipă completă. În dimineața zilei de 14 septembrie o bună parte dintre concurenți va pleca spre Slovacia, urmând ca echipa să fie completă în următoarele zile. Concursul va cuprinde 6 manșe, care se vor desfășura pe râurile Váh și Belá din regiunea Liptov și pe râul Poprad din regiunea Kežmarok.


Citește mai mult...