EFTTEX - 2015

_DSC0001 mic
În perioada 11-13 iunie s-a desfășurat la Varșovia a 34-a ediție a European Fishing Tackle Trade Exhibition.

Unul dintre punctele centrale de atracție ale evenimentului este Best New Products Awards, competiție la care au participat anul acesta aproape 200 de produse, grupate în 17 categorii. Noutățile din sfera pescuitului cu musca artificială nu au lipsit, cu toate că ponderea acestui sector este mai redusă comparativ cu alte stiluri de pescuit.


Citește mai mult...

Roselies 2015 - sărbătoarea muscăritului!

roselies2015

Pe 31 ianuarie și 1 februarie a avut loc la Roselies, lângă Charleroi, a XX-a ediție a Târgului internațional de pescuit la muscă Fête de la pêche à la mouche, invitat de onoare fiind Irlanda.

La eveniment au participat peste 60 de firme ce comercializează materiale, scule și îmbrăcăminte dedicate acestui stil de pescuit și circa 30 de firme și ghizi ce oferă servicii de turism și pescuit la salmonide în ape publice și private.


Citește mai mult...

Shopping - Vosseler, Gatti, JMC, TFO, Frank Elder

free86 copy
Vosseler RC

Gatti Czech Nymph


JMC Cristamax


TFO Travel Case


Frank ElderCitește mai mult...

Sage - seria 4200

Noua mulinetă de la Sage este construită din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, 6061-T3. Posedă un sistem de frânare perfect etanș, reglajul acestuia fiind facil și precis.

Mulineta are un tambur cu diametru mare, ceea ce permite o recuperare rapidă și o minimizare a variației tensiunii în momentul recuperării.
Citește mai mult...