România la Campionatul European - interviu cu dnii Boros Arpad și Alin Hirișcău

ECtrentino1mic

Al XXI-lea Campionat European de Pescuit la Muscă se va desfășura în perioada 21-27 septembrie în Italia. Regiunea Trentino, una dintre cele mai frumoase și atractive locații pentru muscari, va găzdui această competiție la care vor participa concurenți din 12 țări cu excelente tradiții și rezultate. Concursul va cuprinde patru manșe pe râul Sarca și una pe lacul Nembia. Din România vor fi prezenți domnii Boros Arpad și Alin Hirișcău, cele două nume de care se leagă speranțele noastre pentru o clasare la individual cât mai bună. Le mulțumim pentru acest interviu oferit înainte de plecarea spre Trentino și suntem cu toții alături de ei.


Citește mai mult...

Două zile de antrenamente oficiale în Suedia - interviu cu dl. Bogdan Hirișcău și dl. Boros Arpad

suedia2014 copy


Campionatul European de Pescuit la Muscă - Suedia, 12-18 august 2014
Două zile de antrenamente oficiale - interviu cu dl. Bogdan Hirișcău și dl. Boros ArpadCitește mai mult...

România la Campionatul European din Suedia - interviu cu dl. Bogdan Hirișcău și dl. Boros Arpad

effc2014


În perioada 12-18 august va avea loc în Suedia a 20-a ediție a Campionatului European de Pescuit la Muscă.
Competiția se va desfășura pe râul Ammerån și pe lacurile Öravattnet și Ösjön, situate în regiunea Jämtland din centrul Suediei.
Concurenți din 12 țări vor fi prezenți la această competiție, România fiind reprezentată de Bogdan Hirișcău și Boros Arpad, cărora le mulțumim pentru interviurile acordate înainte de plecare.Citește mai mult...

România al Campionatul European din Slovacia (partea a II-a) - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

romaniafly


Partea a II-a a interviului cu dl. Adrian Vlasiu, despre cum s-a prezentat echipa națională a României la Campionatul European din Slovacia și răspunsul la întrebarea:

Ce e de făcut pentru ca România să obțina o medalie?
Citește mai mult...

România al Campionatul European din Slovacia (partea I) - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

echip

După excelenta prestație a echipei naționale a României la Campionatul European din Slovacia, dl. Adrian Vlasiu ne-a acordat următorul interviu.

Despre cum s-a văzut această ediție din perspectiva sa de căpitan și de competitor cu experiență în cadrul concursurilor internaționale.Citește mai mult...

Două zile de antrenament în Slovacia - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

dsc
Sâmbătă dimineața, o parte dintre membrii echipei României la Campionatele Europene de Pescuit la Muscă Artificială au ajuns în Slovacia. Timp de două zile, aceștia au efectuat antrenamente pe apele din zonă și au pus la punct primele strategii și tehnici. Adrian Vlasiu, căpitanul echipei României și, totodată, competitor, ne-a oferit duminică seara ultimele informații din Slovacia.


Citește mai mult...

Echipa României pleacă spre Slovacia - interviu cu dl. Adrian Vlasiu

Krivan_En
A XIX-a ediție a Campionatului European de Pescuit la Muscă Artificială se va desfășura în Slovacia, în perioada 17-23 septembrie. La competiție s-au înscris concurenți din 15 țări, printre care și România, care va participa la această ediție cu o echipă completă. În dimineața zilei de 14 septembrie o bună parte dintre concurenți va pleca spre Slovacia, urmând ca echipa să fie completă în următoarele zile. Concursul va cuprinde 6 manșe, care se vor desfășura pe râurile Váh și Belá din regiunea Liptov și pe râul Poprad din regiunea Kežmarok.


Citește mai mult...