George Minculete în ediția aniversară Fiberglass Fly Rods

minculete_fgfr350

George Minculete și brandul său tightloop sunt prezentați în ediția aniversară a Fiberglass Fly Rod, lucrare de referință pentru iubitorii pescuitului cu lansete din fibră de sticlă.
Timp de două decenii cartea Fiberglass Fly Rods - Victor R. Johnson și Victor R. Johnson Jr. - a fost biblia colecționarilor și pescarilor cu lansete din fibră de sticlă, singura sursă de informații completă și coerentă dedicată acestui domeniu.


Citește mai mult...

Open Slovacia - interviu cu dl. Raul Tătar

opslovmic

Open Slovacia a fost o etapă inedită din cadrul Campionatului Național, ce a avut loc la sfârșitul acestei săptămâni.
În manșele care erau programate pe râurile Vah și Bela au fost prezenți 22 de pescari din România ce au concurat pentru câștigarea etapei sau, dacă privim pe termen lung, au participat la un antrenament pentru Campionatul Mondial din 2017, care se va desfășura în aceeași locație.
Openul a fost organizat de Fly Fishing Dedicated, iar responsabil a fost dl. Raul Tătar care ne-a oferit cu amabilitate următorul interviu.Citește mai mult...

EFTTEX 2016

EFTTEX2016_mic

A 35-a ediție a European Fishing Tackle Trade Exhibition a avut loc anul acesta la Amsterdam, în perioada 16-18 iunie. Peste 2800 de profesioniști din industria pescuitului sportiv și 200 de expozanți din 35 de țări s-au întâlnit în cadrul acestui eveniment ce va defini piața sculelor de pescuit și evoluția sa pentru următorul an.


Citește mai mult...

Open Râul Bărbat ediția a II-a, interviu cu dl. Constantin Buzea

barbat2016_mic

În perioada 10-12 iunie s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Open-ului Râul Bărbat, etapă din cadrul Campionatului Național AGVPS.
16 pescari s-au înscris la acest concurs considerat ca fiind unul dintre cele mai dificile din calendarul competițional, râul Bărbat solicitând pe deplin condiția fizică și priceperea participanților.
Open-ul a fost organizat de clubul Fly Fishing Dedicated, reprezentat de domnii Raul Tătar și Constantin Buzea, cel din urmă având amabilitatea de a ne răspunde la câteva întrebări.Citește mai mult...